Alentejo - Quinta Do Paral

quinta-do-paral-team

 
Quinta do Paral is gelegen nabij Vidigueira in het hart van Portugal en is verdeeld over 100 hectare grond. Met zijn zacht glooiende heuvels en uitgestrekte openheid biedt de Alentejo een werkelijk uniek landschap. Het echte potentieel ligt echter dieper: vruchtbare klei, graniet en leisteenbodems en een uniek microklimaat creëren optimale omstandigheden voor een uniek terroir. Door de uitstekende kwaliteit van de druivensoorten kunnen wijnen van hoge kwaliteit geproduceerd worden die het onderscheidende karakter van de Alentejo uitdrukken. 
 
Met de overname van Quinta do Paral door ondernemer Dieter Morszeck, werd de wijnmakerij opnieuw verbouwd in samenwerking met hoofdenoloog Luís Morgado Leão en beleefden de autochtone variëteiten van 40 jaar oude wijnstokken een renaissance. 
 
Tegenwoordig richt het wijnhuis zich op duurzaamheid en vakmanschap in combinatie met veel respect voor de Alentejo-cultuur. Handmatig plukken, natuurlijke druivenverzorging en strikte opbrengstvermindering zorgen voor de hoge kwaliteit van de wijnen 
 

free-delivery 
checkboxBestellen mogelijk per fles
checkboxScherpe prijzen
checkboxVeilig betalen
checkboxLage verzendkosten 
checkboxGRATIS levering in België vanaf €250 of straal van 10 km rond Tremelo

 
 
Relatiegeschenken :

Relatiegeschenk Wijn 

Agenda:
  
Meest Verkocht 
Bestsellers Wine 
De Prijslijst: 
Prijs Prix Price PorteVinho 
  
qr-code-prtevinho
Volg ons op Facebook, en blijf op de hoogte van alle acties en activiteiten 

 
Betaalmogelijkheden: