Alentejo - Monte dos Cabaços
Het project Monte dos Cabaços - kwaliteit ten top
De familie Cabaço is sinds het begin van de 20e eeuw verbonden met de productie van druiven. In 1982 herstructureerde het gezin de oude wijngaarden en voegde het meer dan 30 ha nieuwe wijnstokken toe.
In 2001 besloot Margarida Cabaço, chef-kok van het restaurant São Rosas en wiens restaurant verschillende prijzen ontving zoals "Beste Restaurant van het Jaar" - samen met haar man om hun eigen wijn te maken in plaats van de druiven aan andere wijnboeren te verkopen.
De wijngaard van 120ha is goed voor een productie van 100.000 flessen rode en witte wijnen. De druiven worden geproefd in de wijngaard, handmatig geplukt en vervolgens gekozen volgens dezelfde kwaliteitsstandaarden als Margarida in haar keuken hanteert.
Weergave
Eenvoudig
Gedetailleerd
Alleen foto's
Lijst
Lijst zonder foto's
Sorteren
Naam
Datum
Prijs Oplopend
Prijs Aflopend