Alentejo - Santos & Seixo

Santos & Seixo, een ervaringsgerichte reis door de Portugese wijngaarden.

santos-da-casa
   Het doel van de oprichters, Alzira dos Santos en Pedro Seixo, is u een vernieuwde kijk te bieden op de wijnen uit Portugal; het is het resultaat voor hun passie in wijn en in reizen. 

Het project heeft de ambitie wijnen van hoge kwaliteit, uit de verschillende regio's van Portugal, te presenteren; alleen het beste van het beste dat elke regio te bieden heeft. In elke vintage selecteren we de beste druiven geteeld door de meest toegewijde producenten, gepassioneerd in het creëren van wijnen uit toplocaties, zoals de wijngaarden in Alto Alentejo, en de wijngaarden in de Cima Corgo en Baixo Corgo Douro.
 
De druiven zijn zorgvuldig geselecteerd en worden verwerkt in kleine producties, met minimale interventie en een combinatie van moderne en traditionele technieken van wijn maken. Alle stappen in het process van wijn maken worden zo uitgevoerd zodat zoveel mogelijk de echtheid en karakter van de druif in de wijn behouden blijft
 
Producent Santos & Seixo valt in de prijzen in 2016
Het bedrijf Santos en Seixo, eigenaar van merken Rotas de Portugal & Santos da Casa, heeft een schitterend 2016 achter de rug met mooie internationale onderscheidingen.
"De erkenning van de kwaliteit van onze wijnen door internationale experts maakt ons trots en schenkt ons vertrouwen in wat we doen en in de stijl van wijnen die we ontwikkelen. Wij zijn een dynamisch bedrijf, dat kwaliteit wilt leveren, en we willen dat onze consument dit ‘voelt’ in onze wijnen ", zegt Pedro Seixo, beheerder van het bedrijf.
 
Kunnen Heiligen nog altijd wonderen doen ? Ik denk van wel. Een project om van dichtbij te volgen.
 

free-delivery 
checkboxBestellen mogelijk per fles
checkboxScherpe prijzen
checkboxVeilig betalen
checkboxLage verzendkosten 
checkboxGRATIS levering in België vanaf €250 of straal van 10 km rond Tremelo

 
 
Relatiegeschenken :

Relatiegeschenk Wijn 

Agenda:
Herfstproeverij : 15-okt-2023
Meer info hier

15-10-2023-wijn-degustatie-aarschot-2023
  
Meest Verkocht 
Bestsellers Wine 
De Prijslijst: 
Prijs Prix Price PorteVinho 
  
qr-code-prtevinho
Volg ons op Facebook, en blijf op de hoogte van alle acties en activiteiten 

 
Betaalmogelijkheden:  
Webshop gemaakt met EasyWebshop