Vinho Verde - Quinta das Arcas

Quinta das Arcas is een familiebedrijf, opgericht door António Esteves Monteiro in 1985. Vandaag de dag houdt Quinta das Arcas zich bezig met het maken van Vinho Verde wijnen van hoge kwaliteit en op verantwoordelijk manier.
De Vinho Verde wijnen maken ze van de druiven op de 3 herdades in de Minho die ze bezitten. De 3 herdades zijn samen goed voor ongeveer 120 hectare aan wijngaard. Quinta das Arcas heeft ook één wijngaard in de Alentejo.
Quinta das Arcas heeft als missie de beste druiven te oogsten, maar respecteert de natuur en het ecosysteem dat zich in en rondom de wijngaarden bevindt. Daarom worden de wijngaarden behandeld volgens de IPM (Integrated Pest Management) methode. IPM heeft tot doel een duurzame aanpak van plaagdieren met als uitgangspunt preventie en niet bestrijding. IPM is gericht op een grondige inspectie van de omgeving, het uitvoeren van een maximaal pakket aan maatregels om plaagdieren te weren en indien nodig het toepassen van alternatieve bestrijdingsmethoden. Chemische bestrijdingsmiddelen worden vrijwel nooit gebruikt, alleen zeer beperkt bij hoge uitzondering.
António Esteves Monteiro zegt: ““Our wines are the result of a dedicated work, persistent and in harmony with nature. Each bottle contains a variety of fresh and intense unique aromas. Getting to know our products is a challenge on new emotions discovery.”
In 2013 won de Conde Villar Alvarinho de gouden médaille tijdens de ‘Albariños Al Mundo 2013’, waar de allerbeste Alvarinhos uit Portugal en Spanje om de hoogste titel streden.

free-delivery 
checkboxBestellen mogelijk per fles
checkboxScherpe prijzen
checkboxVeilig betalen
checkboxLage verzendkosten 
checkboxGRATIS levering in België vanaf €250 of straal van 10 km rond Tremelo

 
 
Relatiegeschenken :

Relatiegeschenk Wijn 

Agenda:
Herfstproeverij : 15-okt-2023
Meer info hier

15-10-2023-wijn-degustatie-aarschot-2023
  
Meest Verkocht 
Bestsellers Wine 
De Prijslijst: 
Prijs Prix Price PorteVinho 
  
qr-code-prtevinho
Volg ons op Facebook, en blijf op de hoogte van alle acties en activiteiten 

 
Betaalmogelijkheden:  
Webshop gemaakt met EasyWebshop