Peninsula de Setúbal - Bacalhôa

bacalhoa
    De 3 sleutelwaarden van het wijnhuis zijn, Kunst, Wijn en Passie.

Dit bedrijf was voorheen bekend onder de naam JP Vinhos, naar de toenmalige eigenaar João Pires & Filhos. Met het samengaan van diverse bedrijven en wijnmerken is de naam van het bedrijf gewijzigd in Bacalhôa, Wines of Portugal. Met die naam wordt verwezen naar het prachtige paleis in Setúbal, dat deel uitmaakt van het historisch erfgoed.  
 
Bacalhôa Vinhos de Portugal, S.A., één van de grootste en meest innovatieve wijnhuizen in Portugal, heeft door de jaren heen een scala aan wijnen ontwikkeld die hen een stevige reputatie hebben bezorgd bij nationale en internationale wijnliefhebbers. 
 
Bacalhôa is aanwezig in 7 Portugese wijnregio's, met een totaal van 1200 ha wijngaard met 40 verschillende druivensoorten en 3-wijnproducerende centra. Hun aanwezigheid op de markt is verzekerd door de oppervlakte van het wijngebied die ze bestrijken en van hun autonomie in 70% van het productieproces.
 
Elk van de entiteiten die samen Bacalhôa Vinhos de Portugal, S.A. vormen, namelijk, Aliança Vinhos de Portugal, Quinta do Carmo and Quinta dos Loridos , hebben elk hun eigen productiecentrum gelegen in een omgeving met een intrinsieke culturele waarde.

Hun missie is het produceren en verkopen van kwaliteitswijnen die perfect de specifieke kenmerken weergeven van elk van de Portugese wijnregio’s waarin ze actief zijn.

Weergave
Eenvoudig
Gedetailleerd
Alleen foto's
Lijst
Lijst zonder foto's
Sorteren
Naam
Datum
Prijs Oplopend
Prijs Aflopend
Geschiedenis
Bacalhôa Vinhos de Portugal werd opgericht in 1922 onder de naam João Pires & filhos.
Het bedrijf begon de productie van wijnen met druiven afkomstig uit de regio Palmela. In de jaren 1980.
 
In 1998 werd Commander José Berardo de primaire aandeelhouder en versterkt de missie, namelijk investeren in de aanplant van nieuwe wijnstokken, het optimaliseren van de wijnmakerij, het kopen van nieuw gebied, maar ook door middel van een partnerschap met Lafitte Rothschild in de Quinta do Carmo.
 
In 2007 werd Bacalhôa de grootste aandeelhouder van Aliança, één van de meest prestigieuze producenten van topkwaliteit mousserende wijne en brandewijn.

Bacalhôa heeft wijngaarden in de belangrijkste wijnstreken van Portugal: Douro, Dão, Bairrada, Península de Setúbal (Azeitão), Lissabon en de Alentejo.
 
Het bedrijf geniet ook van onschatbare architectonische erfgoed met inbegrip van het paleis en Quinta da Bacalhôa - een belangrijke Renaissance nationaal monument - en de Quinta dos Loridos, waar de grootste Oriental Garden in Europa en een opmerkelijke collectie tegels kan worden gevonden.


free-delivery 
checkboxBestellen mogelijk per fles
checkboxScherpe prijzen
checkboxVeilig betalen
checkboxLage verzendkosten 
checkboxGRATIS levering in België vanaf €250 of straal van 10 km rond Tremelo

 
 
Relatiegeschenken :

Relatiegeschenk Wijn 

Agenda:
Herfstproeverij : 15-okt-2023
Meer info hier

15-10-2023-wijn-degustatie-aarschot-2023
  
Meest Verkocht 
Bestsellers Wine 
De Prijslijst: 
Prijs Prix Price PorteVinho 
  
qr-code-prtevinho
Volg ons op Facebook, en blijf op de hoogte van alle acties en activiteiten 

 
Betaalmogelijkheden:  
Webshop gemaakt met EasyWebshop