Dao - Quinta do Ribeiro Santo

Winemagnum werd in 2011 opgericht doordat twee grote wijnmakers, hoewel hun initiële verschillende achtergrond: Carlos Lucas wijnmaker in de Dão sinds 1996 , en Carlos Rodrigues wijnmaker in de Bairrada, de handen in elkaar sloegen.  
Beide namen zijn verbonden met Dão Sul, één van de grootste wijnbedrijven in Portugal. Dit bedrijf produceert top rosé, witte, rode en mousserende wijnen uit al prestigieuze portugese wijngebieden zoals DAO, Douro, Bairrada, Alentejo, Lissabon en Vinho Verde.
Enkele gerenomeerde wijnhuizen zijn Quinta das Tecedeiras, Quinta do Encontro, Quinta de Cabriz en Casa de Santar. 
 
Quinta do Ribeiro Santo, gelegen in Carregal Sal, gekocht in 1994 en gerestaureerd door de wijnmaker Carlos Lucas, met als doel : productie van wijn met zijn eigen persoonlijkheid.
Het was een oude eigendom van de plaatselijke priester, omgeven door een stroom waar het water het hele jaar stroomt, waardoor het Aldus de naam "Quinta do Ribeiro Santo” kreeg, wat zoveel als heilige rivier betekent.
De wijngaard is beplant met de lokale variëteiten, zoals Touriga Nacional, Alfrocheiro, Tinto Cão en Encruzado. De eerste flessen wijn kwamen in 2000 op de markt. De Dão wijnen worden sterk beïnvloed door de granietrijke ondergrond van de streek. De wijnen danken ook hun kruidigheid aan het feit dat vele wijngaarden omringd zijn door dennenbossen, eucalyptus en eiken.
 
Om het in de woorden van Carlos Lucas te zeggen : “Elke fles die wij produceren vertelt een verhaal. Elke fles wijn weerspiegelt onze passie, emoties en onze toewijding “.
Weergave
Eenvoudig
Gedetailleerd
Alleen foto's
Lijst
Lijst zonder foto's
Sorteren
Naam
Datum
Prijs Oplopend
Prijs Aflopend

free-delivery 
checkboxBestellen mogelijk per fles
checkboxScherpe prijzen
checkboxVeilig betalen
checkboxLage verzendkosten 
checkboxGRATIS levering in België vanaf €250 of straal van 10 km rond Tremelo

 
 
Relatiegeschenken :

Relatiegeschenk Wijn 

Agenda:
  
Meest Verkocht 
Bestsellers Wine 
De Prijslijst: 
Prijs Prix Price PorteVinho 
  
qr-code-prtevinho
Volg ons op Facebook, en blijf op de hoogte van alle acties en activiteiten 

 
Betaalmogelijkheden: