citrus kleur en enkele groene tint, fruitige maar zeer elegant met florale en minerale accenten, zeer lichte toast waardoor het zacht in de mond is, een goed volume en een goede zuurgraad gemaakt. Zacht, delicaat en verfrissend. Een uitzonderlijk witte Douro wijn
Food pairing
Een veelzijdige wijn en verrukkelijk aperitief. Heerlijk bij tapas, pastagerechten, salades, gegrilde vis en zeevruchten
Druiven: Viosinho, Rabigato, Gouveio & Codega do Larinho
Handmatige oogst en zorgvuldig geselecteerde druiven. Korte voorvergistingsmaceratie gevolgd door alcoholische gisting met temperatuurregeling van 12 - 14 ºC in roestvrijstalen vaten, waardoor wijnen met meer elegante en geconserveerde aroma 's worden geproduceerd. Stage sur lies (fijne wijnmoer) met bâttonage in Frans eiken hout
Alcoholgehalte
12,5 %vol
Bewaren en serveren
Serveren bij 9 -12°C
Critics & Awards