Alentejo - Adega de Borba

adega-de-borba
     Adega de Borba heeft de "Award of Excellence" toegekend gekregen voor hun continue verbetering, efficiëntie, productiviteit, kwaliteit, innovatie en concurrentievermogen
De wijncultuur in Alentejo is sterk verbonden met de regionale ontwikkeling en dateert nog uit de tijd van de Romeinse bezetting. Van de 8 IPR’s binnen de Alentejo, is de regio Borba wellicht de meest bekende en gereputeerde.

Alentejo bezit de gave om buitengewone wijnen van hoge kwaliteit te produceren. De samenstelling van de bodem en de enorme vlakten in het gebied zorgden voor het ontstaan van een groot aantal wijngaarden.
 
Dit coöperatieve wijnbedrijf heeft altijd de erkenning gehad één van de best geoutilleerde wijnbedrijven van Portugal te zijn. Er wordt hier door trotse vakmensen gewerkt aan gezonde kwaliteitswijnen, die traditionele Portugese herkenbaarheid combineren met een moderne stijl. Wijnmaakster Maria José werd onlangs verkozen tot de beste wijnmaakster van Portugal. 

Met gebruikmaking van hoogwaardige eikenhouten en kastanjehouten vaten, een inpandig eigen laboratorium en een hypermoderne vinificatieruimte maakt men in alle segmenten van fris wit tot karaktervol rood lekkere wijnen. Als resultaat heeft de Adega Cooperativa de Borba een groot en compleet gamma aan wijnen ontwikkeld en de Prijs/kwaliteitverhouding blijft verbluffend goed!
Weergave
Eenvoudig
Gedetailleerd
Alleen foto's
Lijst
Lijst zonder foto's
Sorteren
Naam
Datum
Prijs Oplopend
Prijs Aflopend

free-delivery 
checkboxBestellen mogelijk per fles
checkboxScherpe prijzen
checkboxVeilig betalen
checkboxLage verzendkosten 
checkboxGRATIS levering in België vanaf €250 of straal van 10 km rond Tremelo

 
 
Relatiegeschenken :

Relatiegeschenk Wijn 

Agenda:
  
Meest Verkocht 
Bestsellers Wine 
De Prijslijst: 
Prijs Prix Price PorteVinho 
  
qr-code-prtevinho
Volg ons op Facebook, en blijf op de hoogte van alle acties en activiteiten 

 
Betaalmogelijkheden: