H.O. - Horta Osório Wines

h-o-adega
   De Horta Osório familie produceert reeds wijn sinds de 18e eeuw. Vóór 2009 werden de wijnen alleen lokaal gedistribueerd. 

Echter, door uitbreiding kon de oogst van 2010 ook buiten de regio worden gedistribueerd en dit gebeurde onder de merknaam HO - Horta Osório Wines.
 
De "H.O. - Colheita 2010" markeert de geboorte van de HO - Horta Osório Wijnen. De zeer hoge kwaliteit van deze wijn was een stimulans om door te gaan, en het volgende jaar zagen H.O. -Colheita 2011 en twee nieuwe wijnen, H.O. - Achado 2011 en H. O. - Reserva 2011 het licht. 
 
De H. O. wijnmakerij produceert wijnen van zeer hoge kwaliteit.
 
WIJNGAARDEN
Casa Agrícola Horta Osório heeft 52 hectare wijngaarden in de Douro regio. De belangrijkste Quinta, genaamd Quinta dos Osórios ligt op de rechteroever van de rivier de Corgo en bestrijkt 40 hectare in de hoogte variërend tussen van 140 tot 400 meter. In deze Quinta met leisteen als ondergrond treffen we rode druivensoorten aan zoals Touriga Nacional, Touriga Franca en Sousão en witte druiven, zoals Rabigato, Viosinho, Verdelho, Arinto en Alvarinho.

Een andere quinta, Quinta do Pontão, is gelegen in het centrum van het dorp Cumieira en beschikt over 4 hectare oude wijnstokken met de beste Douro druivensoorten.

Rossaio is een kleine wijngaard met 1,5 hectare aan wijnstokken op een hoote van 380 m en bevat enkel Alvarinho druiven.
De resterende oude wijngaarden, 10 hectare liggen verspreid in kleine percelen en werden meer dan 70 jaar geleden beplant.

Website : H.O.

free-delivery 
checkboxBestellen mogelijk per fles
checkboxScherpe prijzen
checkboxVeilig betalen
checkboxLage verzendkosten 
checkboxGRATIS levering in België vanaf €250 of straal van 10 km rond Tremelo

 
 
Relatiegeschenken :

Relatiegeschenk Wijn 

Agenda:
Voorjaarsproeverij : 19-mei-24
Herfstdegustatie  15-okt-23
Meer info hier

15-10-2023-wijn-degustatie-aarschot-2023
  
Meest Verkocht 
Bestsellers Wine 
De Prijslijst: 
Prijs Prix Price PorteVinho 
  
qr-code-prtevinho
Volg ons op Facebook, en blijf op de hoogte van alle acties en activiteiten 

 
Betaalmogelijkheden:  
Webshop gemaakt met EasyWebshop