Bairrada - Colinas de Sao Lourenço

sao-lourenco-in-bairrada
   Colinas de Sao Lourenço gekocht in 2009 en gelegen in Anadia, het hart van Bairrada, was het eerste domein van de groep Idealdrinks. 
Het domein heeft een kalkrijke-kleiachtige grond waar 65 hectare wijnstokken groeien op de glooiende heuvels van de regio.
De wijngaard, die volledig werd gerenoveerd en opnieuw beplant met diverse nationale en internationale druivensoorten zoals Touriga Nacional, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot, Syrah, Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay, Sauvignon Blanc en Arinto, maakt de productie van een breed en gediversifieerd gamma van wijnen mogelijk.

Carlos Dias, de maker van de Zwitserse horlogemerk Roger Dubuis, verwerft het Colinas de São Vicente, één van de parels van Bairrada, en stelt zich tot doel om zijn wijnen te laten behoren tot de beste van land.
Om dit te doen roept hij Pascal Chatonnet erbij, "De fransman van Bordeaux",  wereldwijd bekend als één van de beste wijnmakers van vandaag en adviseur in een aantal van de grote wijnen wereldwijd.
Al heel snel trok zijn Grand Reserve vintage 2008 rode wijn de aandacht van de nationale en internationale critici met de verkiezing van de beste rode wijn uit Bairrada.
Het volgende jaar verrast zijn Principal Grand Reserve 2009 rode wijn de wereld met de verkiezing, door het tijdschrift "Spirito diVino", van deze wijn als een van 's werelds top 10 rode wijnen te koop in 2013. De wijn kreeg 98,1 punten toegekend door Luca Gardini, wereldkampioen sommelier in 2010.
De Principal Grand Reserve 2009 komt in de top 10 van de 100 beste rode wijnen ter wereld, ex aequo met Petrus, een tiende deel van Chateau Cheval Blanc, vier tiende van Romanée-Conti en zeven tiende van Poggio di Sotto.
Uit dit landgoed komen ook andere grote witte en rode wijnen met een modern profiel en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. 

Website: IdealDrinks

free-delivery 
checkboxBestellen mogelijk per fles
checkboxScherpe prijzen
checkboxVeilig betalen
checkboxLage verzendkosten 
checkboxGRATIS levering in België vanaf €250 of straal van 10 km rond Tremelo

 
 
Relatiegeschenken :

Relatiegeschenk Wijn 

Agenda:
Herfstproeverij : 15-okt-2023
Meer info hier

15-10-2023-wijn-degustatie-aarschot-2023
  
Meest Verkocht 
Bestsellers Wine 
De Prijslijst: 
Prijs Prix Price PorteVinho 
  
qr-code-prtevinho
Volg ons op Facebook, en blijf op de hoogte van alle acties en activiteiten 

 
Betaalmogelijkheden:  
Webshop gemaakt met EasyWebshop