Decanteren - Karaferen
Karaferen of decanteren. Wat is het verschil ? En moeten we alle wijnen decanteren, zo niet, welke dan wel ?Decanteren is nodig bij wijnen waardoor veroudering een droesem in de fles is ontstaan. Door deze wijn de decanteren scheidt men de wijn van dit bezinksel. Zo kan u best elke vintage port, vooraleer deze uit te schenken, decanteren.
Karaferen wordt gedaan om jonge rode en witte wijn van zuurstof te voorzien zodat zijn natuurlijke aroma's vrijkomen.
Elke jonge wijn met een rijk en complex aroma moeten worden gekarafeerd. Ook zuidelijke wijnen die veel zon gehad hebben mogen gerust gekarafeerd worden, vooral wanneer de aanwezigheid van tannines groot is.
Weergave
Eenvoudig
Gedetailleerd
Alleen foto's
Lijst
Lijst zonder foto's
Sorteren
Naam
Datum
Prijs Oplopend
Prijs Aflopend
- Decanteerkaraf Diamond€ 19,95Ruime voorraad
- Decanteerkaraf Terzo MillennioUitverkocht
- Decanteerkaraf Merlino€ 39,90Ruime voorraad
- Decanteerkaraf New Line€ 40,00Ruime voorraad
- Decanteerkaraf MasterUitverkocht
- Decanteerkaraf Classico met trechterUitverkocht
- Decanteerkaraf Oval€ 59,90Ruime voorraad
- Decanteerkaraf Tecno€ 65,00Voorraad: 1
- Decanteerkaraf Grande Finale C&S€ 199,00Ruime voorraad
- Decanteerkaraf SovereignUitverkocht