Decanteren - Karaferen

Karaferen of decanteren. Wat is het verschil ? En moeten we alle wijnen decanteren, zo niet, welke dan wel ? 
 
Decanteren is nodig bij wijnen waardoor veroudering een droesem in de fles is ontstaan. Door deze wijn de decanteren scheidt men de wijn van dit bezinksel. Zo kan u best elke vintage port, vooraleer deze uit te schenken, decanteren.
 
Karaferen wordt gedaan om jonge rode en witte wijn van zuurstof te voorzien zodat zijn natuurlijke aroma's vrijkomen. 
Elke jonge wijn met een rijk en complex aroma moeten worden gekarafeerd. Ook zuidelijke wijnen die veel zon gehad hebben mogen gerust gekarafeerd worden, vooral wanneer de aanwezigheid van tannines groot is. 
 


free-delivery 
checkboxBestellen mogelijk per fles
checkboxScherpe prijzen
checkboxVeilig betalen
checkboxLage verzendkosten 
checkboxGRATIS levering in België vanaf €250 of straal van 10 km rond Tremelo

 
 
Relatiegeschenken :

Relatiegeschenk Wijn 

Agenda:
Masterclass Graham's : 27-sep-24
Voorjaarsproeverij : 19-mei-24

Meest Verkocht 
Bestsellers Wine 
De Prijslijst: 
Prijs Prix Price PorteVinho 
  
qr-code-prtevinho
Volg ons op Facebook, en blijf op de hoogte van alle acties en activiteiten 

 
Betaalmogelijkheden:  




Powered by EasyWebshop