Deze gin krijgt zijn blauwe kleur door het gebruik van de kittelbloem, een tropische erwtenvariëteit waarvan de bloem een krachtige kleurstof is en zeer rijk aan antioxidanten.. Fruitig en zacht, lekker smaak van frambozen, aardbeien en vleugje kaneel. De botanicals waaruit deze gin bestaat zijn, jeneverbes, Korianderzaad, Zoethout, Engelwortel, Citroenschil, Gember, Kardemom, Kaneel, Clitoria Ternatea (kittelbloem), Aardbei en Framboos. Sommige plantaardige ingrediënten worden samen gedistilleerd en de rest apart. De zachtheid en sappigheid van deze gin komt het beste tot uiting wanneer hij koud en zonder ijs wordt geproefd, maar hij is ook perfect met ijs, in cocktails en longdrinks
Food pairing
Cocktail op basis van een neutrale tonic of Fever Tree Mediterranean. Door toevoeging van tonic verandert de kleur van deze gin naar lila/roze. Afwerken met frambozen en aardbeien.
Alcoholgehalte
40 %vol
Bewaren en serveren
Serveren op kamertemperatuur
Critics & Awards