João Portugal Ramos

joao-portugal-ramos
   João Portugal Ramos is Portugal's meest bekende wijnproducent.
In 1990 besloot hij dat het tijd was om te beginnen met het creëren van zijn eigen wijn in de wijngaarden in Alentejo, Adega Vila Santa. Het resultaat liet niet lang op zich wachten. Al snel kregen zijn wijnen grote bijval en breidde hij zijn wijngaarden uit naar locaties in Tejo, Beiras en de Douro. 
Zijn meest recente project is een frisse en fruitige Vinho Verde, Lima genoemd, als eerbetoon aan de iconische rivier die door het gebied loopt.

Ramos: “Ons doel is om een referentie te zijn voor Portugese wijnen op internationaal niveau. Dit doen we door het verlenen van een unieke identiteit aan elk van onze wijnen”

Ramos is winnaar van vele prijzen waaronder “Persoonlijkheid van het Jaar (2010)”, “Producent van het jaar” (2006 - Essencia do Vinho), “Wijnbouw Team van het Jaar” (2010), “Wijnmaker van het Jaar” (2000), “Onderneming van het Jaar” (Revista de Vinhos - 1998), “Wijnmaker van het Jaar” (1999 & 2004), “Producer of the Year” (Vin & Mat, Zweden-2004); “Nieuwkomer van het Jaar” (Wein Gourmet, Duitsland - 2004), en in 2008 de prijs voor “Ondernemerschap en innovatie” uitgereikt door het Portugese ministerie van Landbouw.

Laat u aangenaam verrassen door deze unieke wijnen die een referentie zijn voor wat Portugal te bieden heeft.
 
Meer weten : João Portugal Ramos

Merken van het wijnhuis João Portugal Ramos zijn Vila Santa en Grande Vinhos in Alentejo, Duorum in Douro, Falua Sociedade de Vinhos in Tejo, Quinta de Foz de Arouce in Beira en Vinhos Verdes in de Vinho Verde.

free-delivery 
checkboxBestellen mogelijk per fles
checkboxScherpe prijzen
checkboxVeilig betalen
checkboxLage verzendkosten 
checkboxGRATIS levering in België vanaf €250 of straal van 10 km rond Tremelo

 
 
Relatiegeschenken :

Relatiegeschenk Wijn 

Agenda:
Herfstproeverij : 15-okt-2023
Meer info hier

15-10-2023-wijn-degustatie-aarschot-2023
  
Meest Verkocht 
Bestsellers Wine 
De Prijslijst: 
Prijs Prix Price PorteVinho 
  
qr-code-prtevinho
Volg ons op Facebook, en blijf op de hoogte van alle acties en activiteiten 

 
Betaalmogelijkheden:  
Webshop gemaakt met EasyWebshop