Een rode wijn gemaakt met hoofdzakelijk typische druivensoorten uit de regio. Deze wijn is granaatrood van kleur, barstensvol rood fruit smaken, kersen ingenieus gemengd met bramen. Medium body, modern, onstuimig, goede zuurgraad, uitstekende balans en met een goede frisheid en een zeer fijne afdronk
Food pairing
Heerlijk bij gerechten met rood (gegrild) rundvlees en rosbief
Bodems van leisteen en klei. Volledig ontsteeld. Koude maceratie gedurende 2 dagen. Fermentatie in roestvrijstalen vaten bij een temperatuur van 24/26 °C
Alcoholgehalte
14%
pH: 3,54
Bewaren en serveren
Serveren bij 16-18°C
Critics & Awards
89/100 - Wine Enthusiast Tasted: Jul 2021
This producer, close to the hilltop city of Estremoz, has produced a fine wood-aged blend of Arinto and Antão Vaz. It is smoothly textured and fruity, with fine acidity and baked apple flavors. The wine is ready to drink. Roger Voss