Het begint met een C, maar het kan ook een "F" zijn, zo lekker zult u deze mousserende wijn vinden. Verwacht structuur, een elegante mousse, smaakvolle gerijpte peren, gecombineerd met een sinaasappelcompote en pittige opzwepende tonen! Zijdezachte fijne bubbels, dankzij de traditionele productiemethode en fermentatie bij 16°C, met behoud van frisheid gemengd met een buscuy boventoon. Fantastisch !
Food-Pairing
Heerlijk met een selectie van canapés (aperitief hapjes), buikspek en ander vet vlees. Kaviaar, sushi en fish and chips.
Druiven: Arinto, Bical, Maria Gomes (Fernão Pires)
Cabriz gebruikt de traditionele champagnemethode, maar er is een twist! Deze mousserende wijn is gemaakt van 3 fantastische Portugese variëteiten, geen Pinot, geen Chardonnay, gewoon puur inheems Portugees vloeibaar plezier! Deze druiven spelen samen de meest ongelooflijke rol. Met minimaal 18 maanden in wijnkelder en 3 maanden in fles na dégorgement, is dit schuimwijn een echt juweeltje van de Dão voor een spetterende prijs.
Alcoholgehalte
12,3% vol
Conserveren en serveren
Serveren op een temperatuur van 8-10 ºC
Awards & Critics