Douro - Quinta do Cadão

Het bedrijf Mateus & Sequeira, gevestigd in Douro, heeft veel wijnbedrijven gekocht inclusief de beste druiven van hun landgoed, en de laatste jaren was het tijd om wijn te gaan produceren onder hun eigen merken: Cadão, Clama en Cabeça do Pote.  Cabeça do Pote is het merk van de instapwijnen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding voor een Douro-wijn. Wat betreft het hoofdmerk Cadão, je hebt een rode en een witte wijn in de invoerprijsklasse en de reserves in de onderste limiet van de middelste prijsklasse, één van de merken uit Douro die we als een beste koop kunnen beschouwen.
 
Ook de portwijnen vallen onder het merk Cadão en voor weinig of geen geld kan je een goede tawny, ruby en nu zelfs ook al een witte port krijgen.
 
Hoger op de ladder heb je het merk Clama, met een rode en een reserve rode wijn, beide gemaakt van Touriga Nacional en Touriga Franca van  hoogwaardige druiven van het landgoed. Besteed zeker extra aandacht aan de Clama Tinto Reserva 2011 met een geweldige prijs en perfect geschikt om indruk te maken bij de meest veeleisende wijnliefhebbers. Tot slot heb je ook nog de Cadão Old Vines Grand Reserve Red 2011, op basis van druiven uit de oude wijngaarden van het landgoed en het grote Douro-jaar van 2011. Het is een wijn voor verzamelaars die jarenlang in de kelder kan rusten en beter zal worden met de jaren

Voor degenen die een Douro-wijn willen voor de dagelijkse consumptie is dit waarschijnlijk één van de producenten om naar uit te kijken. Maar ook voor diegenen die een aantal van de beste producten van Douro willen proberen, vindt u hier ook enkele goede keuzes !
 
Weergave
Eenvoudig
Gedetailleerd
Alleen foto's
Lijst
Lijst zonder foto's
Sorteren
Naam
Datum
Prijs Oplopend
Prijs Aflopend

free-delivery 
checkboxBestellen mogelijk per fles
checkboxScherpe prijzen
checkboxVeilig betalen
checkboxLage verzendkosten 
checkboxGRATIS levering in België vanaf €250 of straal van 10 km rond Tremelo

 
 
Relatiegeschenken :

Relatiegeschenk Wijn 

Agenda:
Herfstproeverij : 15-okt-2023
Meer info hier

15-10-2023-wijn-degustatie-aarschot-2023
  
Meest Verkocht 
Bestsellers Wine 
De Prijslijst: 
Prijs Prix Price PorteVinho 
  
qr-code-prtevinho
Volg ons op Facebook, en blijf op de hoogte van alle acties en activiteiten 

 
Betaalmogelijkheden:  
Webshop gemaakt met EasyWebshop