Douro - Caves Messias

Het bedrijf werd in 1926 opgericht door Messias Baptista die de bedrijfsleiding tot 1973 op zich nam. In de huidige directie van Caves Messias zetelen nog steeds afstammelingen van de Messias familie.
Port wordt er vanaf 1934 gecommercialiseerd. Zoals veel andere Portugese huizen heeft ook Messias een lange lijst met colheita’s beginnend bij 1947. Gebotteld worden ze in Vila Nova de Gaia 

Sinds de oprichting heeft Messias, naast uiteraard portwijnen, ook wijnen gecommercialiseerd uit verschillende regio’s zoals Dão, Bairrada, Douro & Vinho Verde. Het bedrijf wordt ook erkend om zijn hoge kwaliteit van zijn mousserende wijnen en spirits. In 2001 werd als onderdeel van het expansieplan van de onderneming ook wijnen uit het schiereiland Setúbal gecommercialiseerd
 
Het hoofdkantoor van Messias is gelegen in Aveiro, een klein stadje in de regio Bairrada, waar het bedrijf meer dan 6.000 vierkante meter aan faciliteiten en ongeveer 160 hectare wijngaarden heeft, waarvan 70 hectare voor de productie van de prestigieuze wijnen van Quinta do Valdoeiro.
In Ferradosa - Dourovallei - heeft Messias 200 hectare terrein waarvan 130 hectare wijngaarden voor de productie van port en stille wijnen afkomstig van Quinta do Cachão.

de kwaliteit van de Messias wijnen zijn wereldwijd erkend, het bewijs hiervan is dat 65% van de productie geëxporteerd wordt naar de vijf continenten.
 
Weergave
Eenvoudig
Gedetailleerd
Alleen foto's
Lijst
Lijst zonder foto's
Sorteren
Naam
Datum
Prijs Oplopend
Prijs Aflopend


free-delivery 
checkboxBestellen mogelijk per fles
checkboxScherpe prijzen
checkboxVeilig betalen
checkboxLage verzendkosten 
checkboxGRATIS levering in België vanaf €250 of straal van 10 km rond Tremelo

 
 
Relatiegeschenken :

Relatiegeschenk Wijn 

Agenda:
Herfstproeverij : 15-okt-2023
Meer info hier

15-10-2023-wijn-degustatie-aarschot-2023
  
Meest Verkocht 
Bestsellers Wine 
De Prijslijst: 
Prijs Prix Price PorteVinho 
  
qr-code-prtevinho
Volg ons op Facebook, en blijf op de hoogte van alle acties en activiteiten 

 
Betaalmogelijkheden:  
Webshop gemaakt met EasyWebshop