Webshop » Digestief » Ginja de Óbidos Oppidum + 12 Chocolade cups

Ginja de Óbidos Oppidum + 12 Chocolade cups

TSMSR06 Ginja de Óbidos Oppidum + 12 Chocolade cups

€ 27,50 / 50 cl

Levertijd 5-7 werkdagen - Ruime voorraad

Dit is de nieuwste creatie van  Dário Pimpão, een creatie die vanwege zijn unieke smaak de favoriet is bij de consument, het resultaat van de perfecte harmonie tussen twee natuurlijke producten die elkaar perfect aanvullen. 'Ginja with Chocolate' is exclusief voor Oppidum en is sinds 23 maart 2007 geregistreerd onder patentnummer 103324 in het Instituto Nacional da Propriedade Industrial op naam van Dário Albano Zina Pimpão.  
Om optimaal van deze likeur te genieten, schud krachtig en drink op kamertemperatuur. Sommige van onze klanten zullen u vertellen dat 'Ginja with Chocolate' lustopwekkende eigenschappen heeft

Uitdaging, inspiratie en passie waren de grote drijfveren van Dário Pimpão bij het produceren van een natuurlijke Ginja zonder kleurstoffen of additieven, gemaakt van hoogwaardige ingrediënten. Het grote geheim van Oppidum schuilt in het feit dat het alleen de beste vruchten gebruikt om een ​​pure en aromatische likeur te verkrijgen, die bij het drinken een zachte en volle smaak geeft. Het begint allemaal met de selectie van het fruit dat wordt geplukt uit de morello's (ginjeiras) in boomgaarden (ginjais) van producenten die al decennia lang leveranciers zijn van de morello-kers (ginjas). Het is bewezen dat hoe minder de gecultiveerde morellen bomen zijn, des te sterker is de vrucht en des te beter het eindproduct. Elke steel wordt zorgvuldig verwijderd en eenmaal in de wijnmakerij gaat het fruit naar een hydro-alcoholische infusie waar het enkele maanden blijft tot het het gewenste resultaat bereikt, in een lang proces dat veel geduld en kennis vereist, evoluerend met de tijd. Door zijn aard is veroudering langdurig en elke poging om het proces te versnellen kan rampzalig zijn voor het eindresultaat 
 
Intens kersenaroma van wilde kers. Romig in de mond, langdurige intense kerssmaken in de afdronk. Het beste van het beste. Het is geen goud. Het is karmijn. Zure kersenlikeur kan op veel verschillende manieren worden genoten. Als digestief aan het einde van een maaltijd. Kan ook gebruikt worden als ingrediënt bij het koken en in cocktails. In combinatie met de kopjes gemaakt van pure chocolade is dit het beste van het beste. Het is geen goud. Het is karmijn.
 
Ginjinha is een shot van kersenlikeur waar je van op de handen gaat lopen en waarbij je de volle breedte van de weg nodig hebt op weg naar huis. Je maakt het door de ietwat zure ginja-kers – in België bekend als ‘kriek -, te vermengen met aguardente en suiker. Aguardente is een verzamelnaam voor alcohol van meer dan 40% en de letterlijke vertaling is ‘vuurwater’. Suiker komt van de suikerbiet. 

Als je in Lissabon bent, probeer dan zeker de heerlijke lokale kersenlikeur. Dit zoete drankje wordt eigenlijk in alle horecagelegenheden wel geschonken. Een lekkere borrel voor tussendoor. Gewoon zo te drinken of uit een chocolade cupje. Er zijn zelfs heuse Ginja stores te vinden!
  
Alcoholgehalte
19%
 
Critics & Awards


free-delivery 
checkboxBestellen mogelijk per fles
checkboxScherpe prijzen
checkboxVeilig betalen
checkboxLage verzendkosten 
checkboxGRATIS levering in België vanaf €250 of straal van 10 km rond Tremelo

 
 
Relatiegeschenken :

Relatiegeschenk Wijn 

Agenda:
Douro : 3-dec-24
Masterclass Graham's : 27-sep-24
Voorjaarsproeverij : 19-mei-24

Meest Verkocht 
Bestsellers Wine 
De Prijslijst: 
Prijs Prix Price PorteVinho 
  
qr-code-prtevinho
Volg ons op Facebook, en blijf op de hoogte van alle acties en activiteiten 

 
Betaalmogelijkheden:  




Powered by EasyWebshop