Food pairing
Een uitstekende aperitief (eventueel met tonic) die gekoeld moet geserveerd worden. Lekker met amandelen en gedroogd fruit. Zijn frisse en lichte stijl maakt het de perfecte keuze om te serveren bij een salade van verse vijgen met gerookte ham; of een gegrilde tong met een amandelkorst, of een carpaccio van mango en papaja
Druiven : Malvasia Fina 25%, Rabigato 25%, Verdelho 25%, Viosinho 25%
Barros White Port wordt geproduceerd volgens de traditionele Port-methode. De druiven werden ontsteeld, geperst en ondergaan een lichte schilcontact maceratie. De fermentatie vindt plaats in roestvrijstalen vaten met veelvuldig overpompen tijdens de fermentatie. De temperatuur wordt gecontroleerd en gehandhaafd op 16 tot 18 ° C, totdat de gewenste Baumé was bereikt. Op dit ideale moment werd er druivenbrandewijn toegevoegd, wat resulteert in een versterkte wijn met perfect uitgebalanceerde zoetheid en aromaten. De uiteindelijke blend is het resultaat van een selectie wijnen met variabele rijpingsniveaus. De rijping vindt plaats in een combinatie van roestvrij staal en houten vaten gedurende minimaal drie jaar.
Bewaren en serveren
Deze porto kan direct gedronken worden en hoeft niet gedecanteerd worden.
Serveren tussen 8 ºC - 10 º C
Alcoholgehalte
19,5%