Deze stijl van wijn wordt tafelwijn genoemd omdat het wordt gemaakt met een mix van inheemse druivensoorten, In de neus bloemig en licht zoutig gehalte. Groot gevoel voor frisheid en mineraliteit in de mond met lichte notigheid uit de korte tijd op eiken vat
Vitor is één van die geweldige jonge chef-koks van Portugal, en hij is zijn weg als restaurateur aan het maken zowel in Portugal als in het buitenland. Nadat hij dankzij Dirk Niepoort geboeid geraakte in het wijn maken, besloot hij de zaak in eigen hand te nemen, oa met zijn nieuwste creatie Colmeal wijnen in Castelo Rodrigo
Food pairing
Een veelzijdige wijn en verrukkelijk aperitief. Heerlijk bij tapas, pastagerechten, salades, gegrilde vis en zeevruchten
Druiven: Field blend van inheemse druivensoorten
Alcoholgehalte
13%
Bewaren en serveren
Te bewaren en te drinken tot 10 jaar na het vintage jaar
Serveren op 10-12°C
Critics & Awards