Dit is een prachtig goudbruine full-bodied en heerlijke madeira met een unieke honingzoete smaak en geconcentreerd boeket van hout, gedroogde vruchten, toffee en specerijen. Zoete en lange, frisse afdronk. Serveer licht gekoeld in de zomer.
Food-pairing
Als aperitief geserveerd op een temperatuur van 10 ° C; als dessertwijn serveren bij 16 ºC met gedroogd fruit, chocolade mousse of pure chocolade, pralines & roomsoezen
Druiven: Malvasia (Malmsey)
Wijnmaker
Michael Blandy & Chris Blandy
Alcoholgehalte
19%
pH: 3,6
Bewaren en Serveren
Als aperitief serveren bij 10°C als dessertwijn bij 16°C
Decanteren niet nodig.
Kan enkele maanden na opening bewaard worden.
Critics & Awards
91/100 - Wine Enthusiast Magazine;
91/100 - Robert Parker;
90/100 - Wine Spectator Magazine;
89/100 - CellarTracker (35 notes)
Silver - International Wine & Spirit Competition 2014;
Bronze - Decanter World Wine Awards 2014;
Silver - International Wine & Spirit Competition 2013;
Gold - International Wine Challenge 2013;
Bronze - Decanter World Wine Awards 2012;
Silver - International Wine & Spirit Competition 2012;
Silver - San Francisco International Wine Competition 2009;
Commended - Decanter World Wine Awards 2005.