Douro - Calém

In Portugal is er geen winkel te vinden die geen Cálem Porto verkoopt. Cálem Porto is in 1859 opgericht door António Alves Cálem. Het bedrijf heeft altijd veel tijd en energie gestoken in de productie van kwalitatieve Port. Cálem Porto heeft zich ontwikkeld tot één van de bekendste en meest geliefde Porthuizen. Als marktleider heeft dit geresulteerd in een hoge waardering door de markt en kreeg zij diverse onderscheidingen. 
Cálem wil de beste kwaliteit druiven voor het maken van haar Port. Dit betekent dat deze grotendeels afkomstig zijn uit de gebieden Cima Corgo en de Douro Superior. Ook wel bekend als de “Port Wine Cathedral”. Het is in dit gebied waar men de meest bekende wijngaarden (Quinta) vindt, waaronder ook de wijngaard van Cálem, de Quinta do Arnozelo. Het vinificatie centrum bevindt zich in São Martinho da Anta. 
De modernste technieken van wijn maken in combinatie met het hoge niveau van kennis en ervaring van de wijnmakers resulteert in top Port wijnen.

Het gamma Velhotes (oude vrienden) in de varianten Ruby, Tawny en White, kent praktisch iedere Portugese familie. Cálem Porto is dan ook dé meest verkochte port in Portugal. Het bedrijf is onderdeel van de Sogevinus Groep, waaronder ook Kopke, Burmester, Barros, Gilberts en Dacosta Porto vallen.

free-delivery 
checkboxBestellen mogelijk per fles
checkboxScherpe prijzen
checkboxVeilig betalen
checkboxLage verzendkosten 
checkboxGRATIS levering in België vanaf €250 of straal van 10 km rond Tremelo

 
 
Relatiegeschenken :

Relatiegeschenk Wijn 

Agenda:
Herfstproeverij : 15-okt-2023
Meer info hier

15-10-2023-wijn-degustatie-aarschot-2023
  
Meest Verkocht 
Bestsellers Wine 
De Prijslijst: 
Prijs Prix Price PorteVinho 
  
qr-code-prtevinho
Volg ons op Facebook, en blijf op de hoogte van alle acties en activiteiten 

 
Betaalmogelijkheden:  
Webshop gemaakt met EasyWebshop