Druiven : Touriga Nacional
De ontsteelde druiven blijven in contact met de schil totdat het wort een lichtroze tint krijgt, gevolgd door druivenbloeding, klaring en fermentatie bij een gecontroleerde temperatuur van 15ºC in roestvrij stalen vaten
Quinta da Alorna, majestueus gelegen in de regio Tejo, heeft een breed scala aan wijngaarden die op een duurzame en sociaal verantwoorde manier worden bewerkt, waarbij zowel voor het land als voor de arbeiders wordt gezorgd. De troefkaart van Portugal is het brede scala aan smakelijke inheemse variëteiten en die worden hier goed aan het werk gezet. Aromatische Fernao Pires, strakke, minerale Arinto en de Portugese iteratie van Tempranillo, Tinto Roriz, behoren tot de schare van oogverblindend smakelijke componenten waarmee ze moeten werken en het resultaat is een volbracht assortiment van uitgesproken Portugese wijnen.
Bewaren en serveren
Serveren bij 18-10°C
Te drinken tot 5 jaar na oogstjaar
Alcoholgehalte
14,%vol