Food pairing
Een verrukkelijke wijn ideaal bij stevige roodvlees- en wildgerechten
Druiven: blend van meer dan 30 inheemse druivensoorten van 35 jaar oude wijnstokken (Touriga Franca, Touriga Nacional, Tinta Roriz, Tinto Cão, Tinta Francisca, Malvasia Preta, Tinta Francisca, Bastardinho,...)
Na een lange maceratie van 12 dagen, werd de wijn nog 26 dagen gefermenteerd in roestvrijstalen tanks, bij gecontroleerde temperaturen. De wijn heeft 18 maanden in nieuwe Franse eikenhouten vaten gerijpt, en daarna nog 12 maanden rijping op fles.
Alcoholgehalte
14,5 %
Bewaren en serveren
2 à 3 u op voorhand openen om te laten ademen. Serveren bij 16-18 °C
Vanaf nu tot minstens 10 jaar na oogstjaar te drinken
92/100 - Wine Enthusiast Tasted: Apr 2019
4,1/5 - Vivino (523 ratings)