Douro - Graham's

Graham is zonder twijfel één van de beste portexpediteuren. Het bedrijf, oorspronkelijk een texttielbedrijf, werd aan het begin van de 19e eeuw opgericht en maakt deel uit van het Symington-imperium. Zoals zoveel Britse expediteuren is Graham van Schotse afkomst.

In 1882 sloot Andrew James Symington zich aan bij Graham toen hij vanuit Schotland naar Portugal was gekomen. Al snel stapte hij over naar Warre. De band met Symington werd bijna een eeuw later hersteld toen de familie Graham het bedrijf in 1970 aan het Symington-imperium verkocht.
Het beleid van Symington heeft altijd in het teken gestaan van de zorgvuldige bescherming van het imago en de stijl van de naam. In het geval van Graham betekent dit een volle, rijke en vrij zoete wijn. De gerenoveerde Graham’s 1890 Lodge is in maart 2013 geïnaugureerd door de President van Portugal.

Graham’s bezit eigen wijngaarden in het Douro gebied, maar koopt ook kwalitatief hoogstaand fruit van lokale boeren. Sommige daarvan leveren al drie generaties hun portdruiven aan de Symington familie.  
Graham’s blinkt uit in het maken van de mooiste Vintage Port en oude gerijpte Tawny Port, maar maken ook van hun port  voor alledag een topproduct.

Graham's Port wordt wereldwijd door kenners beschouwd als dé beste producent van opmerkelijke en uitgebalanceerde portwijnen.
 
Weergave
Eenvoudig
Gedetailleerd
Alleen foto's
Lijst
Lijst zonder foto's
Sorteren
Naam
Datum
Prijs Oplopend
Prijs Aflopend

free-delivery 
checkboxBestellen mogelijk per fles
checkboxScherpe prijzen
checkboxVeilig betalen
checkboxLage verzendkosten 
checkboxGRATIS levering in België vanaf €250 of straal van 10 km rond Tremelo

 
 
Relatiegeschenken :

Relatiegeschenk Wijn 

Agenda:
Voorjaarsproeverij : 19-mei-24
lentedegustatie-portevinho-crop
Meest Verkocht 
Bestsellers Wine 
De Prijslijst: 
Prijs Prix Price PorteVinho 
  
qr-code-prtevinho
Volg ons op Facebook, en blijf op de hoogte van alle acties en activiteiten 

 
Betaalmogelijkheden:  
Webshop gemaakt met EasyWebshop