Douro - Quinta do Pôpa

Ieder mens heeft zijn droom - Luis Pato

quinta-do-p-pa-2 
 
"(...) Ieder mens heeft zijn droom. Geboren in de Douro regio droomde Zeca do Pôpa ervan een Quinta te bezitten op de beste plaats en in één van de oudste wijnregio's ter wereld. In 2003 verwierf Zeca zijn "stukje" van de Douro en kocht zijn Quinta die in die tijd Quinta do Vidiedo heette, gelegen in Adorigo - Tabuaço. De wijnmakerij bevindt zich in één van de oudste wijnstreken ter wereld, de bakermat van al zijn jeugdherinneringen. Hij besloot nog meer kleinere wijngaarden te kopen - zeer gebruikelijk in de Noord-Portugese landbouwstructuur - en hen samen te voegen tot één enkele Quinta.

Ter ere van zijn vader, die de bijnaam "Pôpa" had, zo genoemd voor zijn vreugde in het delen van zijn leven met zijn vrienden, gaf hij zijn naam aan deze Quinta, gebouwd met groot enthousiasme en economische inspanning ter ere van zijn vader. We herinneren ons alsof het gisteren was. De magie gaat door, elke dag zien we de gloeiende trots in zijn ogen of bij momenten een traan van geluk en een ander van verlangen ... en de grootste les is dat alle mensen een eigen droom hebben. Het is door deze kracht en doorzettingsvermogen dat de droom van zijn vader werd vervuld door ons, en voor ons. De droom gaat verder ... (kleinkinderen van Pôpa)
 
quinta-do-p-pa-3 

Dat is de manier waarop QUINTA do PÔPA werd geboren, gelegen aan de linkerkant van de rivier de Douro, op een bevoorrechte locatie behorende tot beste Douro-wijnkwalificaties. 


free-delivery 
checkboxBestellen mogelijk per fles
checkboxScherpe prijzen
checkboxVeilig betalen
checkboxLage verzendkosten 
checkboxGRATIS levering in België vanaf €250 of straal van 10 km rond Tremelo

 
 
Relatiegeschenken :

Relatiegeschenk Wijn 

Agenda:
Herfstproeverij : 15-okt-2023
Meer info hier

15-10-2023-wijn-degustatie-aarschot-2023
  
Meest Verkocht 
Bestsellers Wine 
De Prijslijst: 
Prijs Prix Price PorteVinho 
  
qr-code-prtevinho
Volg ons op Facebook, en blijf op de hoogte van alle acties en activiteiten 

 
Betaalmogelijkheden:  
Webshop gemaakt met EasyWebshop