Madeira - Justino's

Competentie, uitmuntendheid en authenticiteit 


Justino's, vandaag in handen van het Franse bedrijf La Martiniquaise, werd opgericht in Madeira in 1870 en is een van de oudste producenten en exporteurs van madeira-wijn met een uitstekende positie in de markt, dankzij zijn hoge kwaliteitswijnen. Geproduceerd uit alleen de beste druiven en dit in strikte overeenstemming met de traditionele methoden. De druiven zijn afkomstig uit alle hoeken van het eiland, met alleen de beste gebieden en wijngaarden gekozen voor de verschillende druivensoorten. Een nieuwe zaak, gelegen in Cancela, Santa Cruz, werd in 1995 gebouwd. Ze hebben een totale voorraad van 5,3 miljoen liter, die voor een wijnproducent waarschijnlijk de grootste hoeveelheid in voorraad is op het eiland. 

Het is een internationaal bedrijf dat bekend staat om zijn uitmuntendheid en gericht is op het presenteren van premiumproducten aan zijn klanten, zonder de geschiedenis, traditie en authenticiteit uit het oog te verliezen die hun wijnen altijd hebben gekenmerkt. In elk glas wijn zitten honderden jaren van voorouderlijke wijsheid, van weten hoe te doen voor vorige generaties, van verhalen en ervaringen van mensen, families en menselijke problemen. Met elke nieuwe wijn proberen ze de ziel en het hart van elk van deze mensen te vangen en naar de klant te brengen in unieke wijnen, die de verschillende terroirs van het eiland Madeira weerspiegelen. Zo streven ze hun visie na om de leiders te blijven op de markt van madeira-wijn en vergroten ze hun overwicht in de premiumsector. 
 
Al hun wijnen rijpen op de traditionele estufagem methode waarbij zuurstof en warmte de wijnen verrijken, met uitzondering van de vintage wijnen die rijpen via het canteiro systeem. 
De wijnmaker aan het roer is Juan Teixeira. Justino's Madeira wijnen waren vroeger gekend onder de naam Vinhos Justino Henriques. 
De robuustheid en de levensduur van madeira-wijn, zelfs eenmaal geopend, zorgt voor eindeloos experimenteren en past vrijwel bij elke maaltijd.

Weblink: Justino's
Justino's @ facebook
 
Weergave
Eenvoudig
Gedetailleerd
Alleen foto's
Lijst
Lijst zonder foto's
Sorteren
Naam
Datum
Prijs Oplopend
Prijs Aflopend


free-delivery 
checkboxBestellen mogelijk per fles
checkboxScherpe prijzen
checkboxVeilig betalen
checkboxLage verzendkosten 
checkboxGRATIS levering in België vanaf €250 of straal van 10 km rond Tremelo

 
 
Relatiegeschenken :

Relatiegeschenk Wijn 

Agenda:
Voorjaarsproeverij : 19-mei-24
Herfstdegustatie  15-okt-23
Meer info hier

15-10-2023-wijn-degustatie-aarschot-2023
  
Meest Verkocht 
Bestsellers Wine 
De Prijslijst: 
Prijs Prix Price PorteVinho 
  
qr-code-prtevinho
Volg ons op Facebook, en blijf op de hoogte van alle acties en activiteiten 

 
Betaalmogelijkheden:  
Webshop gemaakt met EasyWebshop