Douro - Casa Ferreirinha - Sogrape

Casa Ferreirinha dateert van uit 18e eeuw en werd opgericht door Bernardo Ferreira. Casa Ferreirinha en zijn wijnen zijn synoniem voor kwaliteit, tijd en kunst. Bernardo's formule werd verfijnd door zijn nakomelingen, in het bijzonder door zijn kleindochter Dona Antónia, die liefkozend "Ferreirinha" werd genoemd. 
Grondige kennis van de Douro Superior, de kenmerken van het klimaat en de bodem, en het zorgvuldig selecteren van de rassen zijn van cruciaal belang voor de strategie van het bedrijf. In 1978 leidde deze strategie Casa Ferreirinha naar de aankoop van Quinta da Leda, gevestigd in Almendra, Vila Nova de Foz Coa.
In 2001 werd het wijnhuis in een modern kleedje gestoken door Sogrape Vinhos.

Casa Ferreirinha is het Douro merk bij uitstek, met eeuwen ervaring in het maken van unieke wijnen, vol van edelijkheid en traditie. Wijnen zoals deze zijn niet gemaakt door het toeval. Een geschiedenis als dit kan niet worden weggewist of vervalst. Wijn is tijd. Eeuwen om te leren. Decennia om te rijpen. Eeuwigdurende waardering als beloning.

Sogrape Vinhos werd onlangs uitgeroepen tot de beste wijn producent in de wereld - onderscheiden in 2015 én in 2016 uitgereikt door de World Association of schrijvers en journalisten van wijn en gedistilleerde dranken.

free-delivery 
checkboxBestellen mogelijk per fles
checkboxScherpe prijzen
checkboxVeilig betalen
checkboxLage verzendkosten 
checkboxGRATIS levering in België vanaf €250 of straal van 10 km rond Tremelo

 
 
Relatiegeschenken :

Relatiegeschenk Wijn 

Agenda:
Voorjaarsproeverij : 19-mei-24
lentedegustatie-portevinho-crop
Meest Verkocht 
Bestsellers Wine 
De Prijslijst: 
Prijs Prix Price PorteVinho 
  
qr-code-prtevinho
Volg ons op Facebook, en blijf op de hoogte van alle acties en activiteiten 

 
Betaalmogelijkheden:  
Webshop gemaakt met EasyWebshop