Douro - Quinta Nova de Nossa Senhora Do Carmo

Het landgoed, Quinta Nova de Nossa Senhora Do Carmo, dateert uit 1764. Het wijnhuis werd opgericht in 1992 en is gevestigd in Covas do Douro. De naam, meestal afgekort tot Quinta Nova, komt van de kapel gebouwd in de 17e eeuw ter ere van Onze-Lieve-Vrouwe do Carmo, van de berg Karmel, patrones van de zeelieden. 
 
Deze omvangrijke Quinta is gelegen in de prachtige regio Cima Corgo aan de noordoever van de rivier Douro. in de buurt van de dorpen Ferrão en Pinhão, beschikt het landgoed over 296 hectare afgebakend land, 1,5 km lang, waarvan 210 ha beplant is met categorie-A wijnstokken. Het is eigendom van de familie Amorim (het bekende kurk bedrijf).
  
Het succes van deze wijnen is gebaseerd op de passie van Luisa, die niet alleen wijn maakt op haar eigen wijnmakerij, maar reist om op de grootste wijngaarden op de wereld andere technieken te leren. Haar kwaliteitsnormen zijn zeer hoog, zowel in de wijngaard als in de wijnmakerij. De wijnen van dit huis vallen dan ook regelmatig in de prijzen.
Het wijnhuis biedt verschillende soorten gebottelde wijnen zoals porto, moscatel, rode & witte wijnen, en andere uitstekende wijnen gemaakt van druiven zoals Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, trincadeira, Tinta Barroca, Tinto Cão en Souzão. 

Quinta Nova is naast een spectaculair gelegen wijndomein een charmant en huiselijke 'quinta', een hotel met een hartelijke service en excellente keuken. De unieke locatie zorgt voor een ontspannen verblijf. Het was één van de eerste in de regio om oenotoerisme te omarmen (hotel, restaurant, wijnbar, wijnproeverijen en druivenpluk tijdens de oogsttijd).

Quinta Nova is vertegenwoordigd op 31 markten en biedt een premium assortiment Douro- en portwijnen, erkend met verschillende internationale prijzen.  

Welke wijnen, meester-kok José Avillez in samenwerking met de wijnmaker van Quinta Nova, heeft gecombineerd kan je hier lezen
 
Weblink: Quinta Nova
 
Weergave
Eenvoudig
Gedetailleerd
Alleen foto's
Lijst
Lijst zonder foto's
Sorteren
Naam
Datum
Prijs Oplopend
Prijs Aflopend


free-delivery 
checkboxBestellen mogelijk per fles
checkboxScherpe prijzen
checkboxVeilig betalen
checkboxLage verzendkosten 
checkboxGRATIS levering in België vanaf €250 of straal van 10 km rond Tremelo

 
 
Relatiegeschenken :

Relatiegeschenk Wijn 

Agenda:
  
Meest Verkocht 
Bestsellers Wine 
De Prijslijst: 
Prijs Prix Price PorteVinho 
  
qr-code-prtevinho
Volg ons op Facebook, en blijf op de hoogte van alle acties en activiteiten 

 
Betaalmogelijkheden: