Info » Food Pairing » Vleesgerechten

Vleesgerechten

Bij rood vlees best altijd rode wijn serveren. Wilt u toch graag wit? Ga dan voor een vollere houtgerijpte witte wijn

Onder rood vlees valt eigenlijk al het vlees van zoogdieren zoals rund, varken, schaap, geit en paard. Maar ook wild zoals hert, haas, eend, gans en wild zwijn vallen onder rood vlees. biefstuk en gehakt behoren ook tot rood vlees. Pluimveevlees (kipfilet, braadkip, parelhoen en kalkoen) is dan wit vlees, ook het vlees van jonge zoogdieren, zoals kalveren, lammeren en biggen wordt traditioneel beschouwd als wit vlees

Gebruik de filter 'Wit of Rood vlees" om onze persoonlijke voorkeur van type wijn te krijgen
 
Er zijn geen producten gevonden.
Filters
Weergave
Eenvoudig
Gedetailleerd
Alleen foto's
Lijst
Lijst zonder foto's
Sorteren
Naam
Datum
Prijs Oplopend
Prijs Aflopend

Wit of Rood vlees






Powered by EasyWebshop